Historia

En framgångsrik historia

Grundarna av Marknadsbrev, Tony Ugrina och C-G Gyllenram, är drivna och rutinerade skribenter med sammanlagt över 50 års professionell erfarenhet av börs och finans.

De har för Aktiespararens räkning sedan 1987 skrivit ett flertal artikelserier (totalt 52 artiklar) som Aktieproffskolan, Investerarskolan, Finansyrken, Flockbeteende och Psykologiskolan.

Aktiespararna

C-G Gyllenrams bok ”Aktiemarknadens psykologi ” om flockbeteendet på de finansiella marknaderna (1998) sålde slut i två upplagor och är den enda svenska bok om aktier som har publicerats i USA, Kina och Sydkorea.

Tony Ugrina är en av de ursprungliga grundarna av Ability Asset Management (2003). C-G Gyllenram började 2005. Sedan 2007 är Ugrina och Gyllenram ägarna av bolaget.

www.aam.se

Gyllenrams och Ugrinas gemensamma bok ”En aktiespekulants psykologi” 2004 var den första boken om tradingpsykologi som publicerats på svenska och fick genomgående mycket bra recensioner.

Mellan 2011 till 2018 byggde Ugrina och Gyllenram upp Tradingportalen till en Sveriges mest populära och välbesökta sajter för aktiva placerare och sålde sommaren 2018 sajten till det brittiska bolaget Investoo.

www.tradingportalen.com

2016 genomförde C-G och Tony tillsammans med Torbjörn Rosén ett av Sveriges största och mest framgångsrika finansevent, “Investomania”, på Svenska Mässan i Göteborg. Syftet var att skapa årets finanshändelse i Göteborg, med mesta möjliga publiknytta till lägsta möjliga pris. Eventet blev en stor framgång med alla biljetter sålda inom 10 dagar.

www.investomania.se

2017 genomförde Tony och C-G i Göteborg Sveriges mest kompletta tradingutbildning under tre dagars tid. Kursen blev en stor framgång med 72 deltagare från hela Skandinavien.

www.tradingkursen.se

2018 och 2019 har Gyllenram och Ugrina i samarbete med Aktiespararna genomfört fullsatta endagarskurser med intresseväckande och kvalificerad kunskap om trading och börshandel.