Medarbetare

Carl-Gustav Gyllenram

C-G Gyllenram har arbetat på flera välrenommerade finansiella institut med förvaltning av både svenska och internationella värdepappersportföljer. Han har över 35 års professionell erfarenhet av aktiehandel och en omfattande kunskap om börsens psykologi. Gyllenram är en av grundarna av Skandinaviens Tekniska Analytikers Förening och var dess ordförande under många år. C-G har skrivit ett stort antal artiklar om börspsykologi och teknisk analys i både svensk och internationell press.

C-G Gyllenram och Tony Ugrina, som tillsammans driver kapitalförvaltningsbolaget Ability Asset Management, är författare till den uppmärksammade boken ”En aktiespekulants psykologi” som är en fascinerande studie i tradingpsykologi och marknadens spelregler.

Tony Ugrina

Tony Ugrina har arbetat som trader, börsmäklare och kapitalförvaltare på ledande företag i finansbranschen. Han har en djupgående kunskap om matematiska och kvantitativa modeller, och har med hjälp av dessa färdigheter vunnit flertal tradingtävlingar. Ugrina gav under ett flertal år ut det mycket träffsäkra marknadsbrevet Nasdaq Daily Strategy till över 7700 prenumeranter i hela Europa, och har skrivit ett stort antal artiklar om trading, börspsykologi och teknisk analys i både svensk och internationell press.

Simon Falk

Simon Falk har ett gediget och långvarigt intresse för aktiemarknaden. Han är utbildad civilekonom med specialisering inom finans. Falk har sedan 2018 arbetat med ekonomi och analys för kapitalförvaltningsbolaget Ability Asset Management.