Marknadsbrev.se – av professionella aktörer för aktiva placerare

 "Trading provides one of the last great frontiers of opportunity in our economy.
   It is one of the few ways in which an individual can start with a relatively small bankroll and actually become a multimillionaire."

Jack Schwager


Ability Weekly

Vårt marknadsbrev, Ability Weekly, skiljer sig från alla andra brev på marknaden. För det första så är det helt kostnadsfritt och för det andra skrivs det av välkända professionella placerare som varje dag lever med marknaderna och deras svängningar.

Det finns inga som helst hakar med erbjudandet. Du kommer inte längre fram att bli ombedd att betala för en fortsatt prenumeration och Du kommer inte heller att få reklam skickat till dig.

Ability Weekly är ett veckobrev där huvudartikeln i varje nummer är en initierad och utförlig analys av den svenska börsen och hur vi tror att denna kommer utveckla sig framöver. Dessutom publicerar vi alltid minst en analys av en utländsk marknad och skriver kontinuerligt om börser som USA, Europa, Kina och Ryssland. Därtill gör vi även en analys av en intressant råvarumarknad eller valuta och bevakar allt från guldprisets utveckling till svängningarna för olja och dollarkursen.

Ability Weekly skrivs av personer som har mångårig erfarenhet av professionella placeringar, analys och aktiehandel. De har därför en djupgående kunskap om såväl de teoretiska som de praktiska aspekterna avseende börsaffärer.
Klicka bara på länkarna nedan för att få tillgång till Ability Weekly eller om du vill läsa ett tidigare nummer.